Hírek

TOVÁBB IMBOLYOG A FIDESZ-TÁKOLMÁNY

2018-04-09

Sokan vannak, akik a tegnapi több mint három és félórás választási hírzárlat, mert kb. ennyi idő telt el az urnák lezárása, és az első eredményközlés között, továbbá a karhatalmi csapatkontingens vidékről Budapestre történő felvezénylése, továbbá Pálffy meg a többiek zagyva, zavaros bemondásai okán, választási csalást emlegetnek. Ugyan amíg erre bizonyíték nincs, nyilván nem lehet semmi erre vonatkozó állító mondatot megfogalmazni, de én azért nem hurrognám le azokat, akik erre céloznak, vagy erősebb állítást mondanak. Idézem Kéri László politikai elemző tegnap este a HírTv-ben tett megjegyzését, mikor Kálmán Olgával a stúdióban ülve hiába várták órák óta az eredményeket, Kéri: ’ MOST VALAMI LÁZAS TEVÉKENYSÉG FOLYIK, AMIT NEM LEHET AZ ORSZÁG ORRÁRA KÖTNI’ –ez a megjegyzés azért elég beszédes, Kéri sokáig volt fenn, a hatalom csúcsaihoz igen közel, neki tudnia kell, ha ilyeneket mond.

Tényleg ennyire hatott volna a fidesz évek óta folytatott agit-prop tevékenysége ? A magyar közszolgálati médiumokat /közszolgálati tv és rádió/ saját házimozijukként használták, ahol az ellenzéknek, de még a független hangoknak is ’takarodj innen’ volt.

Mi várható most ? Teszik fel sokan a kérdést. Nyilván most tovább imbolyog a fidesz-tákolmány állandósul gazdasági lemaradásunk a térség országaihoz képest, hamarosan leelőz minket az Eurót nemsokára bevezető Románia, aztán várhatóan Bulgária is. S ha ehhez még hozzávesszük hogy a világ számos pontján a fejlődő országok közül sok, egyre több, meg tudja lovagolni a világgazdasági konjunktúra mára igen kedvezően alakult lehetőségeit, akkor a magyarokra majd csak a ráeszmélés marad, hogy szegényházzá lettünk.

Sokan vannak, és ez nem alaptalan következtetés, akik úgy jellemzik e mostani választási eredményt, hogy az öregek és iskolázatlanok, akikre ugye ez a primitív félelem propaganda kiválóan hatott, ők megmutatták a fiataloknak, a heves, változást akaró, egyetemista, és képzett fiatal jobbikosoknak, hogy nekik öregeknek van igazuk. Az öregnek már nem számít pár év múlva mi lesz ebből az országból, mennyire marad le, milyen gondok, problémák, gazdasági összeomlás lehet ebből amit a fidesz csinál, nekik az fontos hogy a fiatalt leiskolázzák, mutassák hogy ők mennyire tapasztaltak mert korosak /sajnos nincs összefüggés, tapasztalat-kor / , és a most következő pár év még nyugis legyen, ők meg kapják a nyugdíjat. Az, hogy a Jobbik ugyanúgy nem engedné a migránsokat, sőt a kötvény-bizniszt is leállítaná, meg fel tudná számolni az ország lemaradását, az ugyan mit érdekli már az öregeket.

Ez ma, Magyarország. Mi jön ? Ha erre a kérdésre a választ keresi a magyar, velem együtt, ajánlom akkor elsőre most ezt a cikket olvassa el. A fidesz-tákolmány összeomlásának víziója.

Szerkesztőségi cikk, 2018.04.09.

Csaba László: 2-3 év múlva robbanás lesz

3 hozzászólás

 • Reply horgany 2018-04-12 at 19:47

  Jó magyar szokás szerint majd akkor eszmél a magyar, ha már itt a baj, ha már a nyakán a hurok.
  Ez volt egyébként a devizahiteleknél is, mikor még lövetős Ferenc bíztatta a jónépet vették fel nyakra-főre felelőtlenül a devizahiteleket, nulla pénzügyi ismerettel, vakon bízva népünk akkor nagy vezérében lövetős Ferencben, ez ismétlődik.
  Ma köpcös Viktátor után megy a birka nép, szintén ugyanúgy vakon bízva, nem kellene. Persze az ilyen figyelmeztető hangokra, mint ami e cikkben van, meg amit az akadémikus mond, arra most oda se neki a birka.
  Majd ha bekövetkezik az amiről itt írnak, akkor kezd majd el visítani. Addig meg azt hiszi minden szép és kerek, mert erről tájékoztat “pártunk és kormányunk” ….. anyád te hülye

 • Reply stafu 2018-04-13 at 06:06

  Egyre több ismérve köszön vissza a kádár-korszaknak, bár eddig sem volt mentes tőle a volt komcsikból összetákolt fidesznek. A központi médiák pártmédiává züllesztése, a tévedhetetlenség látszata, a folyamatos sikerjelentések rendszere, miközben marad le az ország, pontosan ez volt csermanek zabigyerek idején is.
  Tényleg ahogy horgany írja, ennyire hülyék az emberek, ez kell nekik.
  Már várható volt hogy hozzáértők szólnak, gond lesz ebből, és amíg tényleg be nem következik a baj, addig figyelmen kívül hagyják.
  Ilyenkor az szokott lenni, aki készül rá, az valahogy átvészeli, a többiek, a tömeg, az meg nagyon megszívja…. 🙁

 • Reply admin 2018-04-13 at 08:19

  Üdvözlet, azért ha kérhetnénk, ha lehetne, nem kellene az egész népet úgy egy-az-egyben lehülyézni. Ez nem korrekt, nem is helytálló.
  Jól látják, a cikkben leírt folyamatokat, és ez nem az első ilyen írás itt, aki odafigyel megérti, és biztos hogy nem kára, hanem haszna lesz belőle.
  A teljes nép hogy lenne már hülye, emlékezzünk az 1945-47 időszakra, mikor a Független Kisgazdapárt vezetésével néhány év alatt a magyarság helyre rántotta magát a háborús pusztításból, nagyon szépen…. Megfelelő vezetők kellenének megint, és akkor a cikkben leírt veszély nem állna fent.

 • Leave a Reply

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  Tovább az eszköztárra