Hírek

Tisztelt Érdeklődők, Szimpatizánsok, Ismerősök !

2018-05-06


Számos érdeklődő, ismerős, szimpatizáns kereste meg egyesületünket, és személy szerint engem is. Az ismerősök száma egyre nő.
A Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete civil érdekvédelmi szervezet, és most egy KÉRÉSSEL fordulunk mindenkihez, minden ismerőshöz.
KÉRÜNK MINDENKIT, AKI ÉRDEKLŐDIK, SZIMPATIZÁL EGYESÜLETÜNKKEL, VAGY ITT KÜLDJÖN KÖZVETLEN ÜZENETET, VAGY ÍRJON NEKÜNK A kise.elnokseg@gmail.com
CÍMRE.
Mert szép dolog az, hogy szimpatizálnak velünk, hogy tetszik az oldalunk, meg Facebook-ismerősök lettünk, de hát ez még kevés. Mert az viszont már nem szép, ha a dolog ebben ki is merül, és aztán nem történik semmi.
Tenni kellene, lépni kellene, elsőként tehát kérünk egy értesítést, és akkor lesz folytatás, ezt most elmondhatjuk.
A kisemmizetteknek, akiket illetve családjukat kisemmizték az önkényuralom idején, elrabolták “államosítás”-nak nevezve vagyonukat, eljött most az idő.
Várjuk tehát az értesítésüket, elég ha csak annyit írnak, ‘érdekel az egyesület munkája’ , és kétségük ne legyen, lesz folytatás.
üdvözlettel
az Egyesület Elnöksége nevében
Sarkadi Károly

No Comments

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra