Egyéb

2022. február 25., a KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA

2022-02-25

Beküldött Olvasói levél

2022. február 25-én, a KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA van, erre emlékezünk e hozzánk küldött levéllel.

Tisztelt Szerkesztőség !

Szeretném/szeretnénk ha közzétennék levelünket, és a hozzá mellékelt újságcikket.

Mélységes felháborodásunknak is hangot adunk, hogy mára ideáig züllött a magyar közélet.

Címet is adunk írásunknak:

ELRABOLTÁK, MAJD ORGAZDA MÓDJÁRA KIÁRUSÍTOTTÁK, MOST MEG MÉG ŐNEKIK ÁLL FELJEBB !

Igen az 1950-es évekbeli ún. “államosítás”-ról, rablásról van szó, és annak gyalázatos mai utóhatásairól.

A mai közbeszédben a mélységes közöny, talán még megvetés is az, mellyel a volt tulajdonosok, a törvényes tulajdonosok irányában egyesek irogatnak. Ezen országos terítésű, ingyenes lap /Szuperinfó/ cikkében, amit itt közlünk most, erről a lopásról egy szó nincs.

Csak az a baj, azon fanyalognak, hogy a lopott vagyon, az ingatlanok, a bérházak -szinte ezzel van tele az egész főváros, de a vidéki nagyvárosok, városok, olykor községek is- kezdenek az elégtelen karbantartás az elszabotált felújítások okán romosodni, kritikusan gyenge állapotba kerülni.

Talán még szemrehányás is jön majd, a törvényes tulajdonosoknak címezve, -ma már inkább a leszármazók, örökösök élnek- a lopás, a szabadrablás előtt miért nem hozták remek, kiváló állapotba a vagyont, hogy kényelmesen el lehessen lopni, ne kelljen majd 70 év múlva felújítással bajlódni ?

Csak beleülni, élvezni a másét, a lopottat. Felújítani, rákölteni ? Minek ? Amúgy is, tudja az ilyen, hogy a tulajdona erősen megkérdőjelezhető, erősen kétséges, nehogy már ő ebbe pénzt öljön, és aztán majd jön egy nap , a törvényes tulajdonos /örököse/ majd megjelenik és megkérdezi, mikor szándékozik eltávozni az ingatlanából.

Meghúzza tehát magát a lopottban amíg lehet.

Addig lehet míg az rádől, vagy jön a törvényes tulajdonos.

Háztulajdonosok Köre.

https://budapestbelvaros.szuperinfo.hu/

No Comments

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra