Hírek

Kisemmizettek Emléknapja 2023.02.17.

2023-02-17

Kisemmizettek Érdekvédelmi Egyesülete

Budapest, Magyarország 

A Kisemmizettek Emléknapja van 2023.02.17 

Tisztelt Kisemmizett Sorstársaim! 

A nevem, Csokai János József – a magyar állam bűnöző szervezetei által kártalanítás nélkül kirabolt, kilakoltatott tulajdonos-örökös – Nyíradony, Árpád tér 4-5-6 szám alatt. 

A független magyar Alkotmánybíróság, az ügyben eljárt bíróságokkal teljes összhangban megerősítették az önkényes, igazságtalan kisajátítás tényét. 

Az Alkotmánybíróság nem hozott érdemi, indokolt döntést AB: IV/753-5/2014 

Az igazságos elégtételt a hatalom gyakorlóra hárította, akik még válaszra sem méltatják a beadványaimat. 

A tulajdonhoz való jog emberi alapjog, mely a magyar Alaptörvénnyel azonos – kb. 8 000 000 000 /8 milliárd/ ember részére szent és sérthetetlen. 

Minden ember félti és őrzi a saját tulajdonát-örökségét és joga van azt megvédeni! 

A jó hír az, hogy a tulajdonhoz való jog nem évül el. 

A lopás nemzetközi jogba ütközik világszerte. 

A kisemmizettek – tulajdonosok – örökösök tulajdonhoz való joga nem szűnt meg!  

Az állam hivatali eljárásban köteles üldözni a jogsértő kárt okozókat. 

A lopott vagyonukat azonnal le kell foglalni és az általuk okozott kár megtérítésére kötelezni őket. 

Alanyi jogon minden hatalom a tulajdonhoz való emberi alapjog az állam-alkotó nép azonos magántulajdona, hátrányos megkülönböztetés nélkül. 

Ma már mindannyian tudjuk, hogy Magyarországot katonailag megszállták, a szabad választást megtagadták a jogsértő kárt okozók. 

Ártatlan emberek vagyonát teljeskörűen, kártalanítás nélkül kisajátították, jogellenesen államosították jogerős bírósági ítélet, vagyonleltár nélkül.

 Az áldozatokat kilakoltatták, kitelepítették, koncentációs táborban kínozták. Népirtást követtek el, amit az egész világ is láthatott. 

A jogsértő kárt okozók a lopott vagyonnal ma is kereskednek világszerte, pénzt-mosnak, terrorizmust finanszíroznak, jogalap nélkül gazdagodnak, hátrányos megkülönböztető bánásmódot alkalmaznak. 

Jó hír a kisemmizetteknek a mesterséges intelligencia, az okos, magasan képzett ügyvédek, független bíróságok ma már szorosan együtt dolgoznak és ezért verhetetlenek, gyorsak és ólcsók. 

A független EU-tag Magyarország ellen jogállamisági vizsgálat van folyamatban. 

Magyarország felgyorsította a restitúciót, az igazságos elégtételt, kártérítést az egyházak és minden kisemmizett áldozat-örökös részére, hátrányos megkülönböztetés nélkül. 

Az esetleges bírói tévedésért a bíró kártérítéssel tartozik az általa okozott kárért, az áldozatok részére. 

Magyarország beismerte, hogy megsértette a tulajdonhoz való jogot, ezért azonnal vissza kell adni a lopott vagyont az eredeti törvényes tulajdonosok, örökösök részére és igazságos elégtételt kell szolgáltatni hivatali eljárásban – pl; Németországhoz hasonlóan. 

Az EU-tag magyar állami képviselőknek bejelentési és intézkedési kötelezettsége van. 

A lopás, pénzmosás, kártalanítás nélküli kisajátítás gyanúját is azonnal jelenteni kell az illetékes hatóságok részére. 

Dolgoznak a robot ügyvédek, robot bírók és a Robot Justice is. 

Továbbra is együtt működöm a mindenkori hatalmat gyakorló magyar kormánnyal – igazságos elégtétel reményében – minden kisemmizett áldozat részére. 

Szeretettel és tisztelettel emlékezzünk együtt a Kisemmizettek Emléknapján világszerte! 

Tisztelettel: Csokai János József – kártalanítás nélkül kirabolt, kilakoltatott törvényes tulajdonos-örökös, magyar-kanadai emberi jogi aktivista 

No Comments

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Tovább az eszköztárra