Előkészületben lévő írások

Itt tájékoztatjuk a honlap olvasóit a jövőben megjelenő írásokról. Az elnökség közleményei, a tagság igényei, az aktuálpolitika kérdései azok, melyek a cikkeket meghatározzák, de lényeges hangsúlyozni, az Egyesület restitúciós célja az az alap szempont, melyet az írásoknál mindig követünk.

Előkészületben az alábbi írások:

 

  • Civiltörvény IV.

A törvényt kommentáló negyedik részben a minket ért odamondások, vádak ellensúlyaként szeretnénk világossá tenni, nem a Törvény ellen vagyunk, sőt azzal is egyet értünk hogy átláthatóvá kell tenni, ki kap külföldről juttatást. A problémánk azzal van, hogy azokat nem kellene vegzálni, és ledegradálni, akik a juttatást magyar nemzeti célok érdekében használják. Ezt világosan már megírtuk.

  • A Zlinszky kúria visszaadása

Ismert ugye a mondás, “bort iszik, és vizet prédikál” . Nos előzetesben eláruljuk ezen írás mottóját, ez a következő, és az illetőre tökéletesen ráillik:  “a bíró, aki bort iszik és vizet ítél”

  • A Rózsadombi Paktum kevéssé ismert árnyoldalai

Sokan a Paktum létét is tagadják. Nyilván ha megjelenik ezzel kapcsolatban egy új adalék, akik meg nem történtnek szeretnék az egészet, megint hektikus tagadásba kezdenek. De aki nem, annak elgondolkodásra ajánljuk amit majd megírunk a Paktumról.

 

 

Tovább az eszköztárra