A Fidesz-alkotmány mint egy párizsi divatlap

Hírek, események Fórumok Valódi rendszerváltozás A Fidesz-alkotmány mint egy párizsi divatlap

5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1451
  horgany
  Felhasználó

  A sokadik módosítást hajtják végre a Fidesz-alkotmányon. A legújabb hogy “közigazgatási bíróságokat” hoznak létre, elzavarják a szerencsétleneket a közterületekről, továbbá a politikusok, nagykutyák háza előtt tilos lesz tüntetni. Sok megfigyelő szerint egyre inkább közeledünk a putyini-rendszerhez, egy ici-pici kis Oroszországot csinál Orbán országunkból.

  Ezen az sem változtat, hogy a migránsok beözönlésének gátat szabó intézkedések, úgymint az idegen népesség Magyarországra telepítését tiltó alkotmány-módosítás, és az ezzel összhangban megszavazott stop-soros törvénycsomag viszont, -a fenti putyinista elvekkel ellentétben-, már az emberek nagy többségének álláspontját tükrözi.

  Nem tudni mi erről az Egyesület álláspontja.

  #1452
  admin
  Adminisztrátor

  Kedves Horgany, már megírtuk korábban, a fidesz-kormány bevándorlás-ellenes politikájával, legalábbis a politikájuknak ezen a részével teljes mértékben egyet értünk. De még két dolog ehhez, más pártok is vannak a jobboldalon, melyek ugyanúgy nem támogatják a migránsok beözönlését, betelepítését, tehát ez nem egyedül fidesz-politika, hiába próbálja beállítani a fidesz médiabirodalma segítségével úgy, mintha ők lennének az egyedüli megváltó a kérdésben, mert ez viszont már népbutítás, demagógia.
  Azon országok, melyek engedik a migránsok, muszlimok beözönlését, egy idő után katasztrofális helyzetet fognak előidézni az országukban. Akármennyire is nem értünk egyet a fidesz kormány politikájának többi részével, ebben helyesen cselekednek.

  De ha már kérdezte, az egyesületi összejöveteleken a többi kérdéssel is foglalkozunk.

  A nagykutyák háza előtt tilos lesz tüntetni. Meg kell nézni a fejletteb demokráciák példáját a kérdésben , ott leginkább ez tilos.

  A közigazgatási bíróságok létrehozásánál nem a név és funkció a fontos kérdés, ennél sokkal fontosabb az, hogy függnek-e a fidesz-kormánytól, vagy függetlenek. Jogállamokban a bíróság valóban független hatalmi ág. Továbbá nem terheli komcsi örökség, mint az ittenieket a volt mszmp tag bírák.

  Több elemző jutott már erre a következetesre, hogy az orbán-rendszer a putyinival hasonlóságokat mutat.

  A hajléktalanok ügyét valóban rendezni kell, és nem helyes hogy a közterületen életvitelszerűen élnek, de talán nem az a megfelelő intézkedés amit az Alkotmányba tettek. A kérdést inkább úgy kellene megoldani, hogy valamilyen szintre, élhető szintre, felhozzák ezeknek a nem szerencséseknek a lakhatását, életkörülményeit, és ha ezt elérték, akkor lehet azt mondani hogy ne a közterületen éljenek. De az hogy erővel beterelik őket egy megalázó helyre, az már nem európai megoldás.

  Sajnos sem a fidesz, sem az előző kormányok nem sokra nézik/nézték a kisembert, lássuk be ez az igazság. A nagy és felemelő népbutító szövegek ellenére ez az igazság. “senkit nem hagyunk az út szélén” ezt még maguk a fideszesek sem hiszik el.
  De meg kell nézni, hogy bánnak a kisemberekkel a közkórházakban. Sokkoló megfogalmazásokat óvatosan használunk, mert van akit felkavar.

  Ezért a gyengébb idegzetűek ne olvassák tovább ami most jön.

  De bizony a legtöbb közkórházban semmi értéke nincs, semmi komolyabb odafigyelés nincs ha emberélet a tét. Van aki azt véli, egy bizonyos kor felett -talán 70 év- lehetséges egy direktíva, lehet felülről jött elvárásnak is mondani, mely szerint jobb, ha ezek az öregek nem terhelik a nyugdíj kasszát; következésképp miután bekerülnek, jobb ha felszabadul egy nyugdíj kontingens.

  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  #1453
  admin
  Adminisztrátor

  További kiegészítések a migránskérdéshez. Az Egyesület, az Elnökség, és gyakorlatilag a tagok egyhangú álláspontja, hogy gátat kell szabni a migránsok beözönlésének. A Nemzeti Konzultáció kérdéseire is mindenki egyetértőleg válaszolt.
  De azért van itt még pár dolog, kiegészítés.
  A tőzsdespekuláns Soros valóban háttérből mozgatja a gépezetét, szintén civil szervezetekből álló hálózatát, melyektől mi keményen elhatárolódunk.
  Tehát Soros György valóban negatív szerepet játszik a dologban, de ennek ellenére azt mondjuk, a mániákus, a hisztériába hajló “sorosozás” ostobaság, és rossz időket, antiszemita időket idéz, sőt, a célt, a migránsok megállítását sem hatékonyan szolgálja. Egészen más módon kellene a kérdést kezelni. Nem “vevők” a sorosozásra más államok sem, akik szintén nem kérnek a migránsokból, de hülyeségeket ettől még nem csinálnak, nem vesznek át.

  Lenne egy épeszűbb módja, egy sokkal épeszűbb módja annak, hogy mind az embereket, mint a kérdésben hasonló nézeteket valló országokat magunk mellé állítsuk, és ez egyáltalán nem bonyolult, komplikált. Annyit kellene csak mondani legfőbb érvként, gondoljanak bele, úgy 30-50 év múlva mi lesz annak a folyamatnak a vége, eredménye, hogy egyesek, egyes országok vezetői nyakló nélkül engedik be a migránsokat ? Nagy biztonsággal kijelenthető, az adott országban ennyi idő elmúltával a fehérek, a keresztények, ezen ország őslakossága kisebbségbe fog kerülni.
  Ezt kellene mondani, figyelmeztetni ép ésszel, nem eszetlenül antiszemita felhangú sorosozást önteni a vízcsapba is.

  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
  #1482
  czako
  Felhasználó

  A Fidesznél szokás, hogy mást mondanak és mást cselekednek. Az hogy ők nagy hangon és széles körben elhintve migráns ellenesek, meg sorosoznak, az egy dolog. De Fidesz-gyakorlat szerint a tényleges tetteik ezzel nem feltétlenül esnek egybe, ha érdekeik úgy kívánják, suttyomban ezzel ellentétes lépéseket is tehetnek, sőt tettek is.
  Konkrétan, ilyen ellentétes lépés a kötvénybiznisz, például ukránok, köztük bűnözők, kétes elemek tömeges betelepítése, meg más csirkefogóké akik a Fidesznek pénzt hoztak.

  Olvasni, persze nem Fidesz-seggnyaló médiákon arról is, mára már igen szép számú betelepített migráns tömeg van az országban, miközben sorosoznak meg verik a nyálukat.

  No és persze azt sem árt tudni a Fidesz bűvköréből szabadulni képtelen, nem szerencsés polgároknak, hogy a pártjuk, most kormányon a migránsozást, sorosozást arra használja, hogy az ország problémáiról, gazdasági problémáiról és az ebből következő igen sok további problémáról, lemaradásról /melyről egyébként itt ezen egyesületi honlapon sokat írnak/ a figyelmet elterelje.

  A jelenleg /tárgyilagosan ezt kell mondani/ óriási Fidesz-tárborban lévőknek csak egy igen kis csoportocskája kb. 0,02 %, részesül a hatalom kegyeiben, húz hasznot seggnyalásából, és Fidesz-tábor ebből kimaradó, becsülhetően 99,8 %-os része meg semmit nem kap, csak a süket rizsát. Ez addig megy majd, míg nem jön egy feleszmélés.

  #1483
  admin
  Adminisztrátor

  Nem tisztem a fidesz-kormány álláspontjának védelme, és az is elég alávaló dolog, hogy a migránskérdés előtérbe helyezésével elterelni próbálják a figyelmet a gazdaság oldaláról sikertelen kormányzásukról, de az ország érdekének figyelembe vétele okán igenis meg kell védeni a kormány migráns-politikáját, bevándorlás-ellenes politikáját, és csak azt, mert az helyes, és az emberek elsöprő többségének álláspontjával, és a mienkkel, az Egyesületünk tagjainak álláspontjával is, egyező.

  Ezen az sem változtat, hogy a “sorosozás” véleményünk szerint nem egy bölcs dolog, nem ez a lényeg, nem erre kell/kellett volna fektetni a hangsúlyt, másképp kellett volna megközelíteni a kérdést. Azt kell hangsúlyozni, és ezt is többször leírtuk már, hogy a migránsok nyakló nélküli, tömeges betelepítése oda vezet törvényszerűen, hogy közép- ill, hosszútávon a migránsok többségbe kerülnek majd, és simán kiszoríthatják az őslakosságot, a fehér, keresztény lakosságot.

  Ez egyébként a keresztény tanokkal is ellentétes, mert a keresztény tanítás annyit mond, hogy segíteni kell másokat, akármilyen valláshoz tartoznak, akár ellenségek is, de azt nem mondja a keresztény tanítás, hogy tedd tönkre saját országodat, közösségedet, amit itt egyes balliberális elemek próbálnak tenni.

  Ekézik a fideszt a kérdésben egyesek az EU-ban is, és “sorosozással” vádolják. A válasz erre az, hogy ugyan tényleg nem sorosozással kellene a fidesznek érvelni, de nem ez a lényeg, a lényeg a migránsok megállítása, és ez akkor is elsőrendű fontosságú, ha 1-2 eszköz erre nem megfelelő. Mi az Egyesületünkben így látjuk.

  • A hozzászólás módosításra került: 4 years, 8 months telt el-admin.
5 bejegyzés megtekintése - 1-5 / 5
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Tovább az eszköztárra