A Kormányzó urat támogató zsidóság leginkább az USA-ban él

Hírek, események Fórumok Horthy Mikós A Kormányzó urat támogató zsidóság leginkább az USA-ban él

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #870
  admin
  Adminisztrátor

  A Kormányzó urat támogató zsidóság, mármint magyar származású zsidóság, leginkább az USA-ban él, ez hangzott el egy mai előadáson, ha úgy tetszik szakmai fórumon.
  Ezt még ki lehet egészíteni azzal, hogy ezzel szemben a hazai zsidóság nagy többsége meg hallgat a kérdésben, sőt, úgy általában a politikától és a történelemtől igyekszik távol tartani magát.
  Ez alól persze van egy maroknyi kivétel, felmérések szerint a honi zsidóság mintegy 1 %-át adó balliberális, kommunista-nosztalgiázó csoportocskája, melyek soknak tűnnek, mert rendszeresen ordibálnak, mondják a szokásos valótlanságaikat, és a legkevésbé sem zavarja őket, hogy a maguk kis asztaltársaságán kívül nem képviselnek senkit.

  Kell tehát üzenni, információt adni a visszavonult, a politikától és a történelemtől visszavonult, 99 %-nyi itt élő magyar zsidóságnak:
  tudjátok meg /így barátilag tegezve/ hogy az Amerikában élő magyar zsidó testvéreknek homlokegyenest más a véleménye Horthy Miklósról, és Koszorús Ferenc ezredes úrról, mint az itteni ballibeseknek. Tudják hogy menyi zsidó ember neki köszönheti az életét, és ezt ott szóvá is teszik. Erről tudnotok kell, különösen akkor kell tudnotok róla, mikor ez az itteni nagyszájú 1 %-nyi komcsi ordítóbrigád elkezdi gyalázni e két államférfit, zsidómentőket.
  Ha valakinek Világ Igaza kitüntetést meg kellene adni, hát őnekik, az Ezredesnek és a Kormányzónak kellene. 470.000 betűvel is leírom, négyszázhetvenezer zsidó ember életét mentették meg 1944 nyarán, mikor megakadályozták hogy deportálják őket a magyar fasiszták, a Baky-Endre-Ferenczi hármas vezetésével.

  • A témakör módosításra került: 5 years, 5 months telt el-admin.
  • A témakör módosításra került: 5 years, 5 months telt el-admin.
  • A témakör módosításra került: 5 years, 5 months telt el-admin.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Tovább az eszköztárra