Horthy kormányzó megítélése körül fellángolt a vita

Hírek, események Fórumok Horthy Mikós Horthy kormányzó megítélése körül fellángolt a vita

Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  horgany 2 éve telt el.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #764

  admin
  Adminisztrátor

  Itt lehet hozzászólni, a Moderálási alapelvek tiszteletben tartásával.

  #793

  stafu
  Felhasználó

  Van egy egészen jól kimutatható törvényszerűség:
  azok szokták becsmérelni a Kormányzót, akik a lábujja körméig sem érnek, sem teljesítményben, sem eredményekben, sem semmi értékelendő dologban.

  Amikor azt írja az elvtárs, hogy a Kormányzó “középszerű” lett volna, meg ilyenek, akkor jobban tenné, ha magát vizsgálná, azt, hogy mit szerencsétlenkedtek itt a balliberális, posztkommunista kormányok, 1994-1998-ig, és 2002-2010-ig, mert az még középszerű sem volt, hanem egy nagy-nagy csődtömeg.
  Hogyan veszik ezek a bátorságot hogy elképesztő töketlenkedésük után olyanokat egyáltalán a szájukra vegyenek, akik tényleg tettek a magyarságért ?

  • A hozzászólás módosításra került: 2 éve telt el- admin.
  #817

  horgany
  Felhasználó

  Az elmebeteg emberek szokása, hogy önnön sikertelenségüket ellensúlyozandó, és hogy őrájuk is talán felfigyeljen valaki, olyanokat próbálnak besározni, akiről ők is tudják hogy példakép, és hogy olyan nagy dolgokat tett, melyeknek a maiak még a közelébe sem érnek.
  Ki védte meg az országot a “Tanácsköztársaság” után, mely akkor létében volt már fenyegetve ? Ki konszolidálta és emelte fel ? Ki szerzett vissza elvesztett területeket ?
  Ilyeneknek ezek a balliberális, posztkommunista majmok még a közelébe sincsenek, valóban csak egy nagy-nagy csődtömeg amit tettek, de jó is hogy eltakarodtak.

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.

Tovább az eszköztárra