Szélsőséges liberálisok = a mai kor barbárjai

Hírek, események Fórumok A magyarok önazonosság tudata Szélsőséges liberálisok = a mai kor barbárjai

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #828
  czako
  Felhasználó

  Aki nem az ő nézeteiket követi, az “mindenki hülye” , és ők a “bölcsesség letéteményesei”
  Ha egy kormány, mint például a mostani nyíltan kijelenti, hogy nem szimpatizál a libsikkel, akkor az “nem európai” meg “diktatúrát épít” meg még ki tudja mivel próbálják besározni.

  Tök’ mindegy nekik a nép, a nemzet, a nemzet jövője, a nemzet iránt érzett felelősség, az nuku.
  Helyette a kábítószereket reklámozzák, a homokosok magamutogatását, vonaglását éltetik, lehetőleg minden olyat, ami egy népet, egy egészséges közösséget tönkre tud tenni.

  A 20. században megtapasztaltuk, milyen borzalmakat képes okozni a szélsőbal- és a szélsőjobb diktatúra, ehelyett ma, a 21. században a szélsőséges liberálisok tobzódását éljük.

  Szerencsére kevesen vannak, szerencsére egyre kevesebben vannak, ahogy ezt a Rákay Philip itt a fórumra is feltett levele igazolja, az ő nagyon helytálló megfogalmazása szerint:

  “hála az Istennek, szépen lassan, de biztosan világviszonylatban is alámerülni látszik az a szélsőliberális, internacionalista, beteg értékrend is”

  Az is megállapítható tehát, hogy a szélső-libsik a szélső baltól vették át az “internacionalizmust” mely ugyan egy zavaros, ködös katymasz, de annyi biztos belőle, hogy aki ezt hirdeti, az a saját népét utálja.

  Szintén nagyon a bögyükben van a szélső-libsiknek, hogy vezéralakjukat, Soros Györgyöt itt nálunk erősen és jogosan támadják, a kormány is támadja erőteljesen. Meg máshol is utálják őt rendesen. Nem véletlenül, ártó, bomlasztó tevékenysége hamar kitudódik ahol garázdálkodni kezd.
  A soros-jelenség egyébként felveti a demokrácia alapkérdéseit is, sőt a demokrácia létét is alapjában veszélyezteti.

  Ugyanis nem nehéz belátni, hogy Soros ténykedésével teljesen szembemegy a demokrácia alapelveivel. A demokrácia, ez köztudott, a népakarat kifejeződése, annak átültetése a hatalomba. A hatalmat az gyakorolja a demokráciában, akit a népakarat oda küldött.
  Soros viszont úgy gondolja, és teszi is, hogy tojik egy nagyot a demokráciára, és az ő tőzsde-spekulációval szerzett pénzével szeretne hatalmi tényező lenni. Tök’ mindegy neki, mit szeretnének az emberek, ő a saját akaratát akarja ráerőltetni az emberekre. Minden diktátor így viselkedik.
  A szélső-libsi figurák meg ujjongva tapsolnak erre.

  Végezetül még egy fontos megjegyzés. Én személy szerint úgy vélem, önmagában a több évszázados, polgári liberális eszmerendszernek, és azok képviselőinek helye van/lenne/ a közéletben, továbbá azt is vélem, ezektől azért igen messze van a szélsőséges liberalizmus, a szélsőséges nézeteit erővel másokra ráerőltetni próbáló barbárok világa.
  Hogy példát mondjak, akkora a különbség mint egy polgári szociáldemokrata és egy nemzetiszocialista /azaz náci/ között.

  • A témakör módosításra került: 5 years, 6 months telt el-admin.
1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
Tovább az eszköztárra